Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

A/ΓΕΕΘΑ: Οι βολές των Α/Α θα γίνουν... Που να πάρει το σύμπαν φωτιά!!


A/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος : Οι βολές των Α/Α θα γίνουν στο ΠΒΚ ... Που να πάρει το σύμπαν φωτιά... Και η άσκηση θα γίνει και οι Αντιαεροπορικές βολές με τα τακτικά σενάρια θα γίνουν στο ΠΒΚ ...


Κατηγορηματικά διέψευσαν τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας Ανώτατοι Επιτελείς του ΓΕΕΘΑ για το αν θα γίνουν οι όχι οι προγραμματισμένες ασκήσεις και οι βολές των αντιαεροπορικών στο ΠΒΚ !

Αυστηρή εντολή για άμεση προετοιμασία των εμπλεκομένων δυνάμεων όπως PATRIOT ,XAWK ,TOR M! kai MLRS και σχεδιασμό των τακτικών σεναρίων που προβλέπουν εμπλοκή στόχων και βολές μόλα τα όπλα που διαθέτουν οι Ελληνικές Δυνάμεις και επανάληψη των ασκήσεων όσες φορές και αν χρειαστούν !

Όσο για την Άσκηση ΄΄Θαλάσιος Γρύπας ΄΄που περιλαμβάνει βολές EXOCET ...θα γίνουν και από από αεροσκάφη και απο τορπιλάκατους !

Η ενημέρωση των επιτελών εκτός των άλλων ήταν σχεδιάστε ασκήσεις με άρματα και επιθετικές ενέργειες που θα γίνουν τις επόμενες εβδομάδες στο Έβρο σε ερώτηση για τις καιρικές συνθήκες ο Α/ΓΕΕΘΑ απάντησε σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ( Δεν θα ζητήσω δελτίο καιρού για να πολεμήσω )

Επείγον σήμα έφτασε για προετοιμασία των S-300 ενώ εκτός πρωτοκόλλου ακούστηκε απο Ιπτάμενο εισήγηση να γίνει προσβολή των S -300 απο μαχητικά F-16+

πάντως στο ΠΒΚ έχει πάρει φωτιά ο το NAMFI μετά το σήμα για στρατωνισμός των Δυνάμεων που θα πραγματοποιήσουν τις Βολές

Η Δύναμη πυρός θα είναι τεράστια και το ιστολόγιο μας θα είναι στη Κρήτη και θα καλύψει το γεγονός με φωτορεπορταζ !!

Βετεράνος

veteranos.gr

-->
greekfootball


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]