Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ο Ηλίας Παναγιώταρος μιλάει για όλα αποκλειστικά στο elnewsgr!! "Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε και να ελευθερώσουμε το Έθνος!!"


Πριν χρόνια στο 0.3%... Στις εκλογές 7%... Σήμερα οι δημοσκοπήσεις σας δείχνουν τρίτο κόμμα με 12%. Υπάρχει όριο για το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα;

Ναι! Μέχρι την Νίκη! Μέχρι να γίνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κυβέρνηση του τόπου!


Σκοπός του κινήματος είναι απλά να δυναμώσει τα ποσοστά του ώστε να γίνει μια ισχυρή αντιπολίτευση ή να κυβερνήσει τον τόπο; Είναι εφικτή μια Εθνικιστική κυβέρνηση στην Ελλάδα;

Πριν 3 χρόνια φάνταζε όνειρο. Σήμερα όμως είναι εφικτό. Και γι’αυτό έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά.
ΟΛΟΙ! ΠΑΝΤΑ, κάτω από την καθοδήγηση του Αρχηγού μας, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου.

Παρατηρούμε ότι η διανομή τροφίμων συνεχίζεται σταθερά σε όλη την Ελλάδα. Αυτές οι δράσεις θα συνεχιστούν και το 2013;

Ναι! Όπως συμβαίνει εδώ και 2 χρόνια, η βοήθεια θα συνεχίζεται για τους Έλληνες που χρειάζονται στήριξη, αφού η Κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη, είναι βασικό στοιχείο της Ιδεολογίας μας.
Το 2013, που θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά για τους Έλληνες, εξαιτίας των ανθελληνικών μεθοδεύσεων, των προδοτικών κυβερνήσεων των μνημονίων, θα συνεχίσουμε λοιπόν ακόμη πιο έντονα.
Ότι κάναμε φέτος το κάναμε με πολλές προσφορές πολιτών αλλά και με την κρατική επιδότηση που ήταν 323.624,24.
Μόλις εισπράξουμε την κρατική επιχορήγηση του 2013 θα ξαναμιλήσουμε!

Αρκετοί θεωρούν ότι το κίνημα της Χρυσής Αυγής έχει σχέση με την λεγόμενη δεξιά και ότι αυτό είναι που φοβάται η Νέα Δημοκρατία. Έχει όμως σχέση τελικά η δεξιά με τον Εθνικισμό;

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα αμιγώς Εθνικιστικό Κίνημα. Πάνω από την Αριστερά, πάνω από την δεξιά, πάνω από ολόκληρο το σημερινό πολιτικό φάσμα. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

Σας έχουμε ακούσει πολλές φορές να λέτε ότι είστε εχθροί του ναζισμού και με περηφάνια δηλώσατε ότι θα τους πολεμούσατε ξανά για το καλό της πατρίδας. Βλέπουμε αντίθετα την αριστερά που παραμένει πιστή στον Στάλιν. Θεωρείτε τους αριστερούς πατριώτες; Υπάρχουν πατριώτες στην αριστερά;

Οι Ναζί του Χίτλερ επιτέθηκαν στην Ελλάδα και καλώς, τότε, οι Έλληνες Εθνικιστές τους πολεμήσαμε.
Ωστόσο, ο Ναζισμός και ο ίδιος ο Χίτλερ προσέφερε στο γερμανικό λαό και η Γερμανία, γνώρισε επι των ημερών του, τεράστια οικονομική άνθηση. Και μη βιαστεί κανείς να μου πει οτιδήποτε, γιατί θα του απαντήσω ευθέως πως Εμείς, σήμερα, είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και ζούμε στην ΕΛΛΑΔΑ του 2012. Όχι στη Γερμανία του 1923 ή του 1933 ή του 1943.
Όσο για τους ‘’αριστερούληδες ορφανούς’’ φανατικούς Σταλινικούς, ας βγει πρώτα κάποιος να αποκηρύξει τα καταγεγραμμένα εγκλήματα της Αριστεράς τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε άλλες χώρες που εφαρμόστηκε ο Κομμουνισμός.
Αλλά δεν το κάνουν!!!
Η αριστερά σε όλα τα Εθνικά θέματα της πατρίδας μας υπήρξε αδίστακτος εχθρός.
Με επίσημα κείμενα, τα οποία δημοσιεύθηκαν στα έντυπά τους, η αριστερά πρόδωσε την Μακεδονία και την Θράκη.
Πρόδωσε τη Β. Ήπειρο.
Πρόδωσε την Μικρασιατική Εκστρατεία.
Πρόδωσε την 28η Οκτωβρίου 1940.
Πρόδωσε τον απελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ.
Δεν μου αρέσει να κάνω κηρύγματα, ούτε μαθήματα, αλλά κανένας λαός δεν πρέπει να ξεχνάει την Ιστορία του, αλλιώς είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει και σε χειρότερο βαθμό μάλιστα.
Οι περισσότεροι νέοι, ξέρουν την ιστορία όπως τους την έμαθαν στα σχολεία.
Αυτή την ιστορία, όμως, την έγραψε η Αριστερά τα τελευταία 40 χρόνια.
Έτσι, ελάχιστοι ξέρουν πως οι Αριστεροί άφησαν τους Γερμανούς να φύγουν ατουφέκιστοι, κάνοντας συμφωνίες μάλιστα γι’αυτό, ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΗ στα βουνά τους ξένους κατακτητές, που ανενόχλητοι προέβαιναν σε αγριότητες.
Ελάχιστοι ξέρουν την αλήθεια του Εμφυλίου.
Όσοι από αυτούς ξέρουν, και εξακολουθούν να υπηρετούν συμφέροντα ενάντια στην Ελλάδα, θα μας βρίσκουν ΠΑΝΤΑ μπροστά τους.

Μπορεί όντως να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα της χώρας; Υπάρχουν εφικτές λύσεις τις οποίες μπορείτε να προτείνετε;

ΝΑΙ! Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!
Κατ’αρχήν υπάρχει εντολή του ελληνικού λαού κατά του μνημονίου. Τα μνημόνια είναι η ταφόπλακα του ελληνικού λαού και της κοινωνικής συνοχής του. Θα έρχονται, συνεχώς, δυσμενείς αποφάσεις μέχρι να εκπληρωθούν οι στόχοι τους.
Αυτό μεταφράζεται σε περισσότερη φτώχεια.
Στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αρκούν τρεις λέξεις για να είμαστε εναντίον του μνημονίου. ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!
Στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δουλεύουμε, σαν κόμμα εξουσίας, πολύ καιρό τώρα, με ομάδα επιστημόνων και επικεφαλής τον ίδιο τον Αρχηγό, προτάσεις σύγχρονες και ρεαλιστικές, που κινούνται σε δύο άξονες.
Εθνική ανάπτυξη και Εθνική ανεξαρτησία.
Δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη χωρίς σχέδιο, χωρίς να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, χωρίς καμιά πρόβλεψη να έρθουν κεφάλαια Ελλήνων, χωρίς μείωση της φορολογίας και ΦΠΑ. Έχουν κλείσει ήδη δεκάδες χιλιάδες καταστήματα και θα κλείσουν πολλά ακόμα γιατί δεν κυκλοφορεί χρήμα.
Μην βιαστείτε να με ρωτήσετε αν είμαστε κατά του Ευρώ. Σας προλαβαίνω! Δεν σημαίνει τίποτα για εμάς το ευρώ. Αλλά το έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά για να το εγκαταλείψουμε έτσι απλά.
Έχουμε συρρικνώσει, εξαιτίας του, την βιομηχανική παραγωγή μας, την αγροτική μας παραγωγή. Κλείσανε οι κυριότερες βιομηχανίες. Σήμερα εισάγουμε τα πάντα. Το εμπορικό μας ισοζύγιο ‘’μπάζει’’ από παντού. Το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου, χωρίς τα πετρελαιοειδή, ανήλθε σε 7.965,9 εκατ. Ευρώ.

Θα διεκδικήσουμε, λοιπόν, όπως εμείς ξέρουμε, όσα μας ανήκουν και θα παλέψουμε για την Ευρώπη των Λαών και της αλληλεγγύης, όχι των τραπεζών και των επιτοκίων.

Αν αύριο ήσασταν υπουργός οικονομικών, ποιες θα ήταν οι πρώτες αλλαγές που θα κάνατε;

α/ Θέσπιση ΑΟΖ
β/ Εκμετάλλευση υδρογονανθράκων
γ/ Προστατευτισμός όλων Ελληνικών επιχειρήσεων και των εργαζομένων
δ/ Άμεση δίωξη, έρευνα και ΔΗΜΕΥΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ όλων των περιουσιακών στοιχείων, όσων καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα

Η Χρυσή Αυγή δεσμεύεται ότι θα αποκαλύψει τους κλέφτες πολιτικούς, από το 1974 έως σήμερα, που δεν είναι ούτε 32 ή 36 ή 86 και θα απαιτήσει δικαιοσύνη και τα κλεμμένα πίσω.

Και θα δείτε, πως θα έχουμε και πλεόνασμα…
Επίσης, ένα άλλο είναι η επιχορήγηση των κομμάτων.
Όλα τα κόμματα μαζί, για το 2012, θα πάρουν επιχορήγηση περίπου 50 εκατ. ευρώ. Περίπου τόσα είναι η εξυπηρέτηση των νησιών της άγονης γραμμής, με ένα αξιόλογο πλοίο, τον χειμώνα που αποκλείονται για ημέρες.
Φυσικά και αυτό το ποσό θα εξυπηρετήσει το κοινωνικό σύνολο, αφού πρόθεσή μας είναι να καταργηθούν οι κρατικές επιχορηγήσεις προς τα κόμματα.

Πρόσφατα εμφανίστηκαν κάποια δημοσιεύματα που έλεγαν ότι η Χρυσή Αυγή θέλει να καλύψει το σκάνδαλο της Αγροτικής. Τι απαντάτε πάνω σε αυτό;

Είναι ηλίθιοι όσοι τα γράφουν αυτά.
Προσπαθούν έτσι να αποκρύψουν πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποκάλυψε το αίσχος με τον Διοικητή κ. Παντελάκη ο οποίος έβγαλε 10.000.000 ευρώ στο εξωτερικό.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έκανε ερώτηση για την τύχη των εργαζομένων.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έκανε ερώτηση για τα δάνεια των κομμάτων που είναι 200.000.000 ευρώ.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έκανε ερώτηση για τα δάνεια των αγροτών και την υποθηκευμένη γη και ζήτησε ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ, κάτι που είναι πάγια θέση μας.
Εξάλλου, πάγια θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι η συγχώνευση των τραπεζών σε μια ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ τράπεζα.
Από πού προκύπτει λοιπόν αυτό;

Θα υπάρξει "νικητής" στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε εσάς και τον κύριο Δένδια; Πώς σχολιάζετε την στάση του απέναντι στη Χρυσή Αυγή και τι απαντάτε;

Η στάση του, οι πράξεις του και τα λεγόμενά του είναι απαράδεκτα! Αλλά σύντομα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα βρίσκεται στην κορυφή και ο Δένδιας σπίτι του. Δίκαιο νομίζω για έναν άνθρωπο που άφησε χωρίς αστυνομική προστασία, εκμεταλλευόμενος ένα προεδρικό διάταγμα, τους Έλληνες Εθνικιστές.
2 μέτρα και 2 σταθμά ίσχυαν ανέκαθεν στην ‘’Δημοκρατία’’ τους…
Ένα γι’αυτούς και ένα για όσους τους ‘’ενοχλούν’’ ή τους ‘’χαλούν τα σχέδια’’.

Πώς βλέπετε την επίσκεψη της Μέρκελ στην Ελλάδα;

Ο κ. Σαμαράς φέρνει την κ. Μέρκελ στην Ελλάδα για να δει και να την δουν οι υποτελείς της…

Η επίσκεψη της κ. Μέρκελ στην Ελλάδα σημαίνει τα εξής:
1/ Ότι ο κ. Σαμαράς επιστρατεύει όλα τα μέσα για να πείσει, τους ήδη πεπεισμένους και ξεπουλημένους βουλευτές και των τριών κομμάτων της αμαρτωλής συγκυβέρνησης. Για να καταλάβετε, μόλις εχθές Κυριακή, η Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ αποδέχτηκε με 80 ψήφους υπέρ, τα νέα μέτρα ΠΡΙΝ ακόμη ανακοινωθούν. Πότε έρχεται η κ. Μέρκελ; Την Τρίτη…
Όταν τρέχεις στη λάθος κατεύθυνση, δεν έχει νόημα να επιταχύνεις το ρυθμό.
Ποιος προσπαθεί λοιπόν να μας αποδείξει πως είναι πατριώτης;

2/ Υπάρχει ένας σχεδιασμός ξεπουλήματος της Πατρίδας μας, που είναι σε εξέλιξη και η παρουσία της κ. Μέρκελ γίνεται για να πείσει τις αγορές, πως υπάρχει θετική εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις για την εκταμίευση της δόσης.
Μιας δόσης που θα χρηματοδοτήσει εκ νέου τα δάνεια της χώρας και δεν θα χρησιμοποιηθεί ούτε ένα ευρώ για την ανάπτυξή της. Και πλέον ΟΛΟΙ ξέρουν, πως όλη η σπουδή γίνεται για το ξεπούλημα της χώρας και την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδας.

Θα το κάνω όσο πιο σαφές γίνεται.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΚΑΘΕ ΗΓΕΤΗΣ Ή ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΗ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ.

Λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη των Λαών και των αμοιβαίων συνεργασιών, αλλά λέμε ηχηρά ΟΧΙ σε σκοτεινές συμφωνίες που παίρνονται σε φωτεινά και ωραία γραφεία, για να εξασφαλίσει ο οποιοσδήποτε τυχαίος, το πολιτικό του μέλλον, υποθηκεύοντας, όμως, το μέλλον της χώρας των Ελλήνων.

Την Παρασκευή φύγατε από τη Βουλή, βάζοντας τις φωνές. Γιατί;

Γιατί εδώ και καιρό, κυρίως από τότε που είμαστε μέσα στη Βουλή και ζούμε από μέσα όσα συμβαίνουν, ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Ερωτήσεις ξανά επερωτήσεις, σκόρπιες και άκυρες απαντήσεις, χωρίς χρονοδιάγραμμα λύσεων.
Όλο αυτό δεν πάει πουθενά.
Εδώ και 40 χρόνια οι πολιτικοί μας είναι στο απυρόβλητο. Εκατομμύρια έσοδα από την φοροδιαφυγή χάνονται και κανείς υπουργός οικονομικών ΔΕΝ τιμωρείται.
Μόνο που τώρα πλέον εκεί μέσα ΔΕΝ είναι μόνοι τους.
Υπάρχει η περίφημη λίστα ‘’Λαγκάρντ’’. Μια λίστα με λαμόγια, που ο τότε αρμόδιος υπουργός οικονομικών αποδεδειγμένα πλέον την συγκάλυψε. Γιατί; Είναι προφανές γιατί… Και σήμερα όλοι ποιούν την νήσσαν.
Κανείς δεν αναφέρεται στη λίστα, παρά ΜΟΝΟ οι Έλληνες Εθνικιστές βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Κανείς δεν ζητάει εξηγήσεις ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ από τον ωρυόμενο κατά πολιτών, σε συνεντεύξεις του, κ. Ε.Βενιζέλο, παρά ΜΟΝΟ οι Έλληνες Εθνικιστές βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Και κυρίως, επιτέλους, κανείς εκεί μέσα δεν τους λέει να σταματήσουν να μιλούν με φανφάρες και σπουδαία, αλλά κενά περιεχομένου λόγια, παρά να πουν την αλήθεια στον Ελληνικό Λαό και να απολογηθούν για τις πράξεις τους.
Βυθίζουν τον κόσμο στην απελπισία, καλώντας τον να πληρώσει τις δικές τους αποδεδειγμένες οικονομικές και ύποπτες συναλλαγές και ΟΛΟΙ έχουν την διάθεση να συγκαλύψουν τα πάντα.
Μόνο που τώρα πλέον εκεί μέσα ΔΕΝ είναι μόνοι τους. Εκεί μέσα υπάρχουν και οι Έλληνες Εθνικιστές βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ.
ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ.

Το δικό σας μήνυμα προς κάθε Έλληνα πολίτη που δίνει την μάχη της καθημερινής επιβίωσης…

Οι Έλληνες της αξιοπρέπειας και της τιμής να συνεχίσουν τον αγώνα μαζί μας.
Η Ελευθερία της Πατρίδας μας δεν παζαρεύεται, ούτε χαρίζεται.
Ο δρόμος είναι δύσκολος μέχρι την δικαίωση, αλλά εκείνη η ημέρα που θα δούμε την πατρίδα μας ανεξάρτητη, ελεύθερη, όπως την έχει φανταστεί ο καθένας μας, είναι κοντά.
Θα είναι η Ελλάδα της Εργασίας, της προκοπής και της ανταμοιβής.
Του ονείρου και της εκπλήρωσης. Η Ελλάδα του μυαλού και της καρδιάς μας…
Οι αμέτρητοι αγώνες που έχουν δώσει οι πρόγονοί μας στο παρελθόν, μας εμπνέουν να συνεχίσουμε τη μάχη μας σε αυτούς τους πονηρούς καιρούς, που τόσο εύκολο είναι να σε παρασύρουν σε καταστροφικά μονοπάτια.
Ελληνίδες – Έλληνες!
Ψηλά το κεφάλι…
Ο Αγώνας για την ανεξαρτησία της χώρας, από ντόπια και ξένα συμφέροντα, συνεχίζεται…


Το elnewsgr.blogspot.gr ευχαριστεί τον Ηλία Παναγιώταρο για την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε.

ELNEWS - HELLENIC PRIDE

-->


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]