Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Το βάρος στην πατριωτική εκπαίδευση ρίχνει ο Πούτιν!! Έτσι φτιάχνονται οι αυτοκρατορίες...


Ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν αποφάσισε να δοθεί νέα ώθηση στην "Πατριωτική Εκπαίδευση" και σύμφωνα με μια ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο της προεδρίας, "στο Κρεμλίνο συστήνεται ειδική Διεύθυνση" για την εφαρμογή του σχεδίου αυτού.


Η "Διεύθυνση Πατριωτικής Εκπαίδευσης" θα μελετά προτάσεις για την υλοποίηση κατάλληλων για τον ίδιο σκοπό πολιτιστικών-εκπαιδευτικών προγραμμάτων, "ώστε να ενδυναμωθούν τα πνευματικά θεμέλια της ρωσικής κοινωνίας", ορίζει Προεδρικό διάταγμα για το θέμα. "Πρέπει να δημιουργηθεί κατάλληλο προϊόν ενίσχυσης της πατριωτικής συνείδησης, των ανθρώπινων βασικών αξιών, να δοθεί νέα ώθηση στον πολιτισμό", δήλωσε στην εφημερίδα "Vedomosti" πηγή προσκείμενη στον πρόεδρο που ζήτησε να παραμείνει ανώνυμη.

Στο πλαίσιο των νέων αυτών προγραμμάτων, "θα αναλύονται" κοινωνικές πραγματικότητες σε όλα τα σημεία της ρωσικής επικράτειας, αλλά και "θα προβλέπονται όλες οι εξελίξεις"—ούτως ώστε να εκπονούνται προσανατολισμοί πολιτικής που να ενστερνίζεται πάντοτε την Πατριωτική Εκπαίδευση, αναφέρει η ανακοίνωση της προεδρίας.

Τον Μάιο ο Πούτιν ξεκίνησε μια τρίτη, αυτή τη φορά εξαετή, προεδρική θητεία. Οι δύο προηγούμενες εκτάθηκαν στα έτη 2000-2008. Ενδιαμέσως έκανε μια πρωθυπουργική θητεία. Το χρονικό διάστημα μετά το 2000, ο Πούτιν έκανε προσπάθειες ο πληθυσμός να αποβάλει το αίσθημα "ταπείνωσης", που τον διακατείχε τη "θολή" χρονική περίοδο ύστερα από την κατάρρευση της πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ αρχομένης της δεκαετίας του 1990, βασιζόμενος στην αναγκαιότητα μιας "Πατριωτικής Εκπαίδευσης" των Ρώσων, σύμφωνα με την πολιτική εκτίμηση, που κάνει στην ανταπόκριση σήμερα από τη Μόσχα το Γαλλικό Πρακτορείο.

stoxos.gr

-->


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]