Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Το κράτος έδωσε ένα εκατομμύριο ευρώ για την αναστήλωση τζαμιού!!!


Αυτή τη φορά, η σύζυγος του Νίκου ΜΙχαλολιάκου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια τα έβαλε με τον υπουργό Πολιτισμού, Κώστα Τζαβάρα κατηγορώντας τον ότι ενίσχυσε με ένα εκατ. ευρώ την αναστήλωση τεμένους και όχι το ναό του Απόλλωνα στη Ρόδο.


Από την πλευρά του ο κ. Τζαβάρας εξήγησε σε υψηλούς τόνους ότι η εκταμίευση του ενός εκατ. ευρώ δεν έγινε «με ιδεολογικά κριτήρια, αλλά σύμφωνα με υποχρεώσεις του κράτους», ενώ επισήμανε ότι «υπήρχε κίνδυνος κατάρρευσης».

Επιπροσθέτως, απαντώντας στις επικρίσεις της κυρίας Ζαρούλια, ανέφερε: «Δεν αισθάνθηκα ως βουλευτής δούλος ενός συγκεκριμένου επικυρίαρχου. Το Υπουργείο αντιμετωπίζει τα μνημεία και τα έργα τέχνης με βάση τις υποχρεώσεις που μας επιβάλλει το Σύνταγμα και οι διεθνείς συνθήκες. Αυτό είναι πατριωτισμός. Δεν ήρθατε για να πληροφορηθείτε, αλλά για να διατυπώσετε τον ιδεολογικό σας λόγο. Η ιστορία όταν περνάει από έναν τόπο δεν κάνει διάκριση αν τα έργα είναι άλφα ή βήτα εθνικότητας. Ένα σοβαρό κράτος είναι υποχρεωμένο να τα σεβαστεί χωρίς διακρίσεις». makeleio.gr

stoxos.gr

-->


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]