Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Χρυσή Αυγή: "Ο Ελληνικός Εθνικισμός δεν γίνεται να έχει σχέση ούτε με τον ναζισμό ούτε με τον Χίτλερ... Καλό είναι κάποιοι να διαβάσουν Ίωνα Δραγούμη..."


Το τελευταίο διάστημα, δηλαδή από την περίοδο των εθνικών εκλογών και εντεύθεν, παρατηρείται στον τοπικό Τύπο μία έντονη κινητικότητα αναφορικά με την αρθρογραφία κάποιων περισπούδαστων αρθρογράφων με ιδιαίτερη έφεση στο γραπτό λόγο, οι οποίοι... 


βάλλονται συντεταγμένα εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" και του Ελληνικού Εθνικιστικού κινήματος γενικότερα. Θα αποφύγω εσκεμμένα να αναφέρω τα ονόματά τους, διότι πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα μας οδηγούσε σε ένα φαύλο κύκλο ανούσιας και στείρας εριστικής διαλεκτικής, ασχέτως εάν κάποιοι από αυτούς έχουν καταφερθεί και εναντίον μου σε προσωπικό επίπεδο.

Αρχικά θα πρέπει να αναφερθούμε στο γεγονός ότι η προπαγάνδα αποτελεί ένα μέσο το οποίο στα χέρια ανθρώπων εύγλωττων και ικανών μπορεί να επιφέρει κοσμογονικές αλλαγές. Αναμφίβολα αποτελεί ένα σώμα που εξελίσσεται και βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου, αφού από δημιουργία ρωμαιοκαθολικών παρασυνάγωγων κύκλων (De Propaganda Dei) , έφτασε να χρησιμοποιείται από τους πολιτικούς πάσης φύσεως, οι οποίοι το εμβάπτισαν στην ανακρίβεια και στο ψεύδος. Για αυτούς ακριβώς τους λόγους εμείς ως Έλληνες εθνικιστές ουδέποτε καταφεύγουμε στη χρήση της και περιοριζόμαστε αποκλειστικά στη διαφώτιση των συμπατριωτών μας.

Κλείνοντας την περί προπαγάνδας παρένθεση, επιστρέφω στους "πολέμιους" του Εθνικισμού που αρέσκονται να αφιερώνουν στήλες επί στηλών, προπαγανδίζοντας εναντίον της Χρυσής Αυγής. Διερευνούν διαρκώς τα αίτια της ανόδου μας σε ποσοστά και υποστηρικτές καταφεύγοντας ακόμη και σε ψυχολογικές αναλύσεις ως άλλοι Φρόυντ, καθώς και σε αναλύσεις της συμπεριφοράς του όχλου ως ικανότατοι κοινωνιολόγοι. Συγκρίνουν την ανέλιξη της Χρυσής Αυγής με την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ και ταυτοποιούν τις τότε επικρατούσες συνθήκες στη Γερμανία των δεκαετιών του '20 και του '30 με αυτές της Ελλάδος του 2012. Ο μέσος νους φυσικά μπορεί πολύ εύκολα να συμπεράνει ότι τέτοιου είδους παραδείγματα μόνο ως ατυχή θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και μάλιστα λίαν επιεικώς. Θυμίζοντας μας κάποιους προπονητές ποδοσφαίρου που κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου δεν παραδέχονται την ήττα τους λένε χαρακτηριστικά "Δεν κέρδισε ο αντίπαλος, εμείς χάσαμε το παιχνίδι", περιγράφουν συνεχώς το πως το πολιτικό σύστημα έχασε δίδοντας χώρο στους "ακραίους φασίστες", χωρίς ποτέ να αναγνωρίζουν ότι τα όσα καταφέραμε ήταν καθαρά προιόντα της αδιάλειπτης δράσης μας.

Μας συνδέουν με το παρελθόν και καθεστώτα τα οποία δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την ιδεολογία του Ελληνικού Εθνικισμού, εκείνου που βασίστηκε στις επιταγές του Ίωνος Δραγούμη και του Περικλέους Γιαννοπούλου. Τρομοκρατούν τον Έλληνα πολίτη επαναφέροντας μνήμες του παρελθόντος με μία ρητορική που συμπεριλαμβάνει μακρονήσια, εξορίες και διώξεις, αγνοώντας τις θέσεις μας περί γεννήσεως μίας νέας εθνικής ενότητος-ομοψυχίας και αποφυγής ατυχών στιγμών από όπου κι αν προέρχονται. Αντιθέτως ουδέποτε αναφέρθησαν στα απάνθρωπα γκουλάγκ της Σιβηρίας, στο παιδομάζωμα και τις ομαδικές σφαγές Ελλήνων στο Μελιγαλά και στο Φενεό. Πώς μπορεί όλα αυτά να μη γίνονται ηθελημένα, όταν όλοι οι άνθρωποι με ένα στοιχειώδες επίπεδο γνωρίζουν ότι οι πρώτοι διδάξαντες τον αντικομμουνισμό σε αυτό τον τόπο υπήρξαν ο Βενιζέλος, ο Γεώργιος Παπανδρέου και διάφοροι άλλοι δημοκρατικώς σκεπτόμενοι πολιτικοί. Γιατί λοιπον κύριοι με τις αριστερές ιδέες δε στρέφεται τα πυρά σας εναντίον των πολιτικών και ιδεολογικών επιγόνων αυτών των ανθρώπων; Η ερώτηση φυσικά είχε ρητορικό χαρακτήρα, αφού θα υποτιμούσαμε τη νοημοσύνη μας εάν περιμέναμε κάποια απάντηση.

Το μεγάλο τους χαρτί φυσικά είναι ο ρατσισμός τον οποίο αναζητούν μανιασμένα σε κάθε έκφανση της αγωνιστικής μας δράσεως ή των κατά καιρούς δηλώσεων μας. Ναι, λοιπόν εμείς το παραδεχόμαστε ότι στην Ελλάδα υπάρχει ρατσισμός και αυτός είναι εναντίον των Ελλήνων. Ποτέ δεν ανέγνωσα ένα άρθρο διαμαρτυρίας σας που να αφορά σε επιθέσεις και εγκληματικές πράξεις εναντίον των Ελλήνων. Μήπως η ευαισθησία σας περιορίζεται αποκλειστικά στους αλλοδαπούς ή εμπεριέχει κάποιες δόσεις υποκρισίας; Ποτέ δεν ανέγνωσα ένα κείμενο σας που να ομιλεί περί των δικαιωμάτων του βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, του Ελληνισμού της Κύπρου,της Ίμβρου και της Τενέδου ή της Κωνσταντινουπόλεως. Πιστεύετε ότι οι ομογενείς μας δε βιώνουν το ρατσισμό στο πετσί τους; Εδώ μάλλον η ευαισθησία σας πηγαίνει περίπατο, όπως ακριβώς όταν βλέπετε έναν Έλληνα να αναζητά την τροφή του στου κάδους απορριμμάτων στρέφοντας αλλού το βλέμμα σας, επιδιδόμενοι στον αγαπημένο σας στρουθοκαμηλισμό. Καταλήγοντας, επειδή το αστειάκι με τις τραμπουκικές επιθέσεις εναντίον λαθρομεταναστων παρατράβηξε, να υπενθυμίσουμε ότι όσες φορές κατηγορήθηκε η Χρυσή Αυγή για δολοφονικές δράσεις, αποδείχτηκε περίτρανα έπειτα από λίγες ημέρες ότι επρόκειτο είτε για ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μεταξύ ομοφύλων, είτε για δολοφονικές επιθέσεις αλλοδαπών που είχαν ως απώτερο σκοπό τη ληστεία. Βέβαια, οι σύγχρονοι προπαγανδιστές γνωρίζουν πολύ καλά τη δουλεία τους. Πες πες κάτι θα μείνει...

Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος
Βουλευτής Λάρισας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

xryshaygh

-->


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]