ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΝΕΑ ΕΣΤΙΑ ΕΝΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!!


ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΙΑΔΞΛΩΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ... ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ! ΟΛΟΥΣ...!!!


newbeast.gr ._ Νέα εστία έντασης αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς σημειώνονται μικρής έκτασης επεισόδια στην αρχή της οδού Αθηνάς, ανάμεσα στα ΜΑΤ και τους μουσουλμάνους διαδηλωτές.

Νωρίτερα, είχε έχει δημιουργηθεί μία ζώνη «ασφαλείας» ανάμεσα στα ΜΑΤ και τους διαδηλωτές, ενώ στην πλευρά των μουσουλμάνων είχε δημιουργηθεί ανθρώπινη αλυσίδα περιφρούρησης.

Στην Πανεπιστημίου έχει κάνει την εμφάνισή της και η αντλία νερού Αίαντας, ενώ παραμένουν σε επιφυλακή πολλές διμοιρίες των ΜΑΤ.

Νωρίτερα κατέλαβαν κλούβα των ΜΑΤ!!

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Γ' ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΙΑ ΚΛΟΥΒΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ...!!!

Στην 3η Σεπτεμβρίου ομάδα μουσουλμάνων που είχαν συγκεντρωθεί στην Ομόνοια για να διαδηλώσουν κατά ταινίας που προβάλλεται στις ΗΠΑ και έχει ως θέμα τον προφήτη Μωάμεθ, επιχειρούν να μετακινήσουν κλούβα.

stoxos.gr

-->


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]