Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Την προσοχή σας παρακαλώ!! Δηλώσεις Κοντούλη για Κασιδιάρη αλλά και για ΑΟΖ και Σκοπιανό...!!!


Καλά, για τον Κασιδιάρη δεν περιμέναμε να πει κατι διαφορετικό τα μεταφέρουμε για την ιστορία... Άξια προσοχής όμως είναι η τοποθέτησή της για την ΑΟΖ και το Σκοπιανό... Όχι πως κι εκεί περιμέναμε να ταχθεί υπερ των εθνικών μας συμφερόντων, πάνω απ'όλα τα αδέρφια τους οι μογγόλοι και οι γυφτοσκοπιανοί... Να τα διαβάσουν όσοι ακούν για αντιμνημονιακούς και τρέχουν να τους ψηφίσουν...!!!


"Η βία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας" 

"Αυτά τα φαινόμενα αμαυρώνουν την ιστορία του τόπου. Το φαινόμενο Χρυσή Αυγή δεν αντιμετωπίζεται με αφορισμούς. Να δούμε πως και γιατί συμπολίτες μας εμπιστεύονται μια τέτοια πολιτική δύναμη να τους εκπροσωπήσει. Το θέμα είναι όλα αυτά που κάνουμε και όλα αυτά που δεν κάνουμε. Σήμερα εστιάζουμε στο αποτέλεσμα. Με ανησυχεί πάρα πολύ η βία ως μέτρο επίλυσης των διαφορών. Η βία έχει μπει στη ζωή μας για τα καλά. Έχει ευθύνη το πολιτικό προσωπικό της χώρας, αλλά και καθένας από εμάς. Βία είναι όταν κάποιοι πηδούν από το παράθυρο. Βία είναι οι αυτοκτονίες", τόνισε. Επισημαίνοντας πως τα προβλήματα γιγαντώνονται και φουντώνουν, σημείωσε πως το πολιτικό προσωπικό δεν αντιλαμβάνεται σε τι κατάσταση βρίσκονται οι πολίτες σήμερα. 

"Οι φοβισμένες κοινωνίες δεν παίρνουν πάντα σωστές αποφάσεις. Θα πρέπει να μιλήσουμε για το έλλειμμα των πολιτικών που τόσα χρόνια κυβέρνησαν τη χώρα. Δεν ξέρω αν οι μάσκες έπεσαν, αλλά πολλοί συμπολίτες μας είναι φοβισμένοι και ψάχνουν να βρουν προστασία σε κάτι που φαντάζει ισχυρό. Θέλουμε η κοινωνία μας να οδηγηθεί σε τέτοιους δρόμους; Τα εργαλεία της δημοκρατίας υπάρχουν και θα πρέπει να δούμε πώς τα παραχωρούμε σε κόμματα που δεν σέβονται τη δημοκρατία. Δεν γίνεται να λέμε ότι ξαφνικά πέφτουμε από τον ουρανό. Μηνύματα είχαμε. Δεν φρόντισε το πολιτικό προσωπικό της χώρας να θεραπεύσει τις αιτίες. Δεν μπορούμε να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας", σημείωσε.

"Τα πετρέλαια δεν είναι λύση" 

Αναφορικά με την ΑΟΖ, που έχει μπει στην προεκλογική "ατζέντα" των περισσότερων κομμάτων επισήμανε ότι τα πετρέλαια δεν αποτελούν λύση. "Με εντυπωσιάζει που σήμερα επαναφέρουμε στο τραπέζι ως λύση τους υδρογονάνθρακες. Ας σοβαρευτούμε. Δεν είναι λύση τα πετρέλαια. Έχουμε σκεφτεί πόσες θέσεις εργασίας θα κλείσουν; Η Αλβανία εκμεταλλεύεται τα πετρέλαια. Είναι ένας τόπος τον οποίο ονειρεύεστε;", διερωτήθηκε.

Σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για Σκοπιανό 

Σε ό,τι αφορά το κομμάτι το ευρωπαϊκό κομμάτι, εμείς έχουμε βρει "πράσινους" συμμάχους. Οι Οικολόγοι Πράσινοι θέλουν ένα άλλο μοντέλο, ένα άλλο κοινωνικό συμβόλαιο. Μπορούμε να βγούμε από την κρίση αυτή με σχέδιο. Μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα αν το αποφασίσουμε. Αναφορικά με το Σκοπιανό, επισήμανε πως οι Οικολόγοι Πράσινοι πιστεύουν ότι χρειάζεται μια σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό. Επισήμανε πως πρέπει να υπάρξει διαχωρισμός του κράτους από την εκκλησία, τονίζοντας πως δεν χρειάζονται ανέξοδες επιλογές. news247

Όπως καταλάβατε η Κοντούλη δεν θέλει Κασιδιάρη αλλά Μπαρμπαρούση, να την περιλάβει στις κλοτσιές!!!



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]