Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Σοκ!! Το ανθελληνικό κράτος συνέλλαβε δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής και την κόρη του Μιχαλολιάκου!! Ο πόλεμος εναντίων των Εθνικιστών συνεχίζεται!!


Κάνοντας μια ακόμα επίδειξη ''δημοκρατίας'' και ''ελευθερίας λόγου'' το Σιωνιστικό κράτος των Βρυξελλών που κυβερνά με ανδρείκελα την Ελλάδα, έκανε επίθεση στο μόνο εθνικιστικό κόμμα που κρατάει ψηλά τη σημαία. 


Κατα τη διάρκεια προγραμματισμένης δράσης του Λαϊκού Συνδέσμου με μηχανοκίνητη πορεία οπου μοιραζόταν προεκλογικό υλικό σε όλη την Αθήνα, στην περιοχή της Καλλιθέας δεκάδες λαθρομετανάστες προκαλούσαν τους συναγωνιστές μας με ύβρεις, χειρονομίες και ρίψεις αντικειμένων. Η πορεία συνεχίστηκε και 4 χιλιόμετρα πιο κάτω, με πρόσχημα τον ξυλοδαρμό κάποιου λαθρομετανάστη στην Καλλιθέα, έγιναν 10 προαγωγές. Ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι δυο βουλευτές του κόμματος και η κόρη του Γ.Γ της Χρυσής Αυγής και τους οδήγησαν στη ΓΑΔΑ επιχειρώντας να συνδέσουν την διέλευση της πορείας με τον ξυλοδαρμό παροτι δεν υπάρχει ουδεμία ανάμειξη των μελών της Χρυσής Αυγής στο εν λόγω συμβάν. 

Είναι προφανές οτι επιδιώκουν να πνίξουν την πορεία προς τη νίκη, όλος αυτός ο πόλεμος -όχι μόνο δεν σταματά την προσπάθειά μας, αλλά αντίθετα ατσαλώνει τη θέληση και το πάθος μας. Οι ίδιοι που δείχνουν εμας ως φασίστες είναι εκείνοι που δεν σέβονται τον θεσμό της δημοκρατίας αλλά και της ελευθερίας του λόγου.

ELNEWS

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]