Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Bουλευτής ΠΑΣΟΚ:"Μας ανησυχουν τα ποσοστα της Χρυσης Αυγης!!" Καλα να παθατε "Δημοκρατες της φαπας" !!

| No comment
Θανάσης Οικονόμου, βουλευτής ΠΑΣΟΚ, σε συνέντευξή του στον σταθμό «ΒΗΜΑ 99,5»: “Έχουμε ποσοστά της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα, που ανεβαίνουν κι είναι άκρως ανησυχητικά. “

Δήλωσε ο Θανάσης Οικονόμου, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, σε συνέντευξή του στον «ΒΗΜΑ 99,5» για τις δημοσκοπήσεις: «Έχουμε ανησυχητικά ευρήματα στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, όχι μόνο για το ΠΑΣΟΚ αλλά και για τη στάση των πολιτών απέναντι στα κόμματα που μας γυρίζουν τη πλάτη.
Είναι πολύ χαμηλά τα ποσοστά και του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και των άλλων κομμάτων. Έχουμε ποσοστά της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα, που ανεβαίνουν κι είναι άκρως ανησυχητικά…”

Στην τελευταία δημοσκόπηση δε, η οποία δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» και η οποία έδινε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2,5% με ανώτατο πιθανό ποσοστό το 2,9%, αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρωτογενή νούμερα της έρευνας έδιναν στο κόμμα του Καρατζαφέρη 4,5%, το οποίο έγινε 6%!!! Και στην Χρυσή Αυγή 3,4%, το οποίο με την μέθοδο που χρησιμοποιεί η συγκεκριμένη εταιρεία έγινε 2,5%!

Πάντως ο κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης, επικεφαλής της δημοσκοπήσεως, έγραψε στο σχετικό άρθρο του στα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» ξεκάθαρα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βλέπει ανοικτή την προοπτική της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης. Για την ίδια δημοσκόπηση υπήρχε άρθρο και στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», στο οποίοι τονιζότανε ότι:

«Πτωτική τάση παρουσιάζει σε μία ακόμη δημοσκόπηση το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη, που φαίνεται ότι πληρώνει το μάρμαρο τόσο της στήριξης στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, όσο και των παλινωδιών του αρχηγού του. Οι πιέσεις προς τα δεξιά του που δέχεται ο ΛΑΟΣ του στοιχίζουν και ανεβάζουν ταυτόχρονα τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ».

Σημειώνεται ότι στην δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας πριν ένα μήνα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έπαιρνε 1,5% το οποίο έγινε 2,5%. Μιλάμε δηλαδή για μία δυναμική ανόδου μεγαλύτερη του 60%!

Βεβαίως, μία ημέρα πριν από την δημοσκόπηση αυτή φρόντισαν να βγάλουν άλλη δημοσκόπηση και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε μία μέρα από 2,5% έπεσε στο 1,2%… Την δημοσκόπηση αυτή έκανε η ALCO του κ. Παναγόπουλου, ο οποίος θα πρέπει να θυμηθεί αυτό το 1,2% την νύκτα των εκλογών και εάν δεν το θυμηθεί θα του το θυμίσουμε εμείς…

xryshaygh.wordpress.com



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]